Sheenas sista knattelektion

Igår var det så dags... Sheena red sin sista lektion i knattegruppen! Nästa lördag börjar hon i juniorgrupp! Tiden 13:00-13:45, är väl lite i senaste laget för oss, hela lördagen blir upptagen, liksom. Men det kommer funka! Bättre än en vardagskväll i alla fall, det tror jag inte Sheena hade orkat, med skola innan och så upp till skolan dagen efter också. Så jag är nöjd. 
 
Gårdagens lektion då... Sheena hade söta lilla Lucy igen, hon gillar den ponnyn! Lucy var pigg och stark så jag fick hjälpa till att hålla tillbaka henne, hon ville gärna dra iväg och Sheena orkar inte hålla tillbaka henne. 
 
Ungarna fick rida en liten bana, in på en båge på kortsidan, sedan slalom över bommar på en långsida, båge på kortsidan och trav på den andra långsidan. Det gick riktigt bra för Sheena, hon styrde bra och Lucy gick det hon skulle. Traven blev lite väl pigg några gånger men ja, jag hjälpte ju till att få tillbaka lilla Loppan. Och några gånger blev traven riktigt lugn och fin och Sheena lyckades bra med lättridningen!
 
Efter lektionen passade Sheena på att pyssla med lilla Loppan, hon kommer ju inte få rida henne mer nu, inte på lång tid i alla fall. Lucy är alldeles för pigg och stark för att gå med i en nybörjargrupp. Lite tråkigt då Sheena verkligen gillar den ponnyn. Men ja, det är säkrast för alla att de har lugnare ponnyer med i nybörjargruppen!
 
Ja, nästa vecka blir det ny tid och grupp... De första tillfällena ska de ha teori, lära sig mer om att göra i ordning ponnyn och så vidare. Första gången kommer de ha vikarie, deras ordinarie instruktör ska vara ledig... men det ska nog gå bra! 
 
 
Sheena myser med Lucy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.