Sydney och Chili 29/1-15

I torsdags red Sydney lektion igen, hon fick söte lille Chili denna gång. En fux som är snäll och rätt lagom pigg utan att för den skull vara utan egna åsikter. Det gick bra att göra i ordning Chili, han stod snällt uppbunden i sin box medan Syd borstade, kratsade hovar och grejade. 
 
Ridlektionen gick bra, de tränade på att stå i lätt sits, både i skritt och trav. De red också över bommar på timglaset. Det märktes när Syd blev lite trött, då orkade hon inte böja knäna utan blev helt rak i hela kroppen. Men ja, man blir lätt trött av att stå i lätt sits så mycket som de gjorde och alla ungar avlastade kroppen på sitt eget vis. Några red lätt istället, någon lutade sig fram så mycket så hon nästan låg över hästens hals och så vidare. 
 
På det hela taget en bra ridlektion, lite synd att de inte övade på galoppen men det kommer. Visserligen behöver de väl inte öva på den varje gång, men för att avdramatisera kan det vara bra tänker jag. Men ja, jag litar på att instruktören löser det, hon är verkligen toppen med barn. 
 
Då den nuvarande instruktören är rejält gravid och ska gå på föräldraledighet om bara ett par veckor, så var hennes vikarie med och tittade på gruppen. Det tyckte jag var väldigt bra, även om den nuvarande instruktören gör en ordentlig överlämning så är det, antar jag i alla fall, lättare för den nya att verkligen förstå hur ungarna är om hon varit med en eller ett par gånger innan. Alla ungarna har ju sina styrkor och svagheter. 
 
 
 
Sydney och Chili

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.