9/4-15 Sydney och Carla

Så var det dags för Sydneys vanliga ridlektion igen. Hon fick Carla, vilket hon såklart blev glad för, hon gillar verkligen den ponnyn! 
 
Hon borstade och grejade, Carla blev riktigt fin. Hon vevade en del med bakhovarna när Sydney skulle kratsa men Syd är en tuffing och kämpade på, till slut var bakhovarna också ordentligt kratsade och Syd var stolt över att hon löste det själv! Jag var också väldigt stolt över henne, så skönt att hon vågar försöka och inte ger upp för en liten motgång! 
 
Lektionen var rolig, Syd fick rida i täten mycket, de red bland annat in på bågar på långsidorna, som timglaset fast inte så långt in. Sedan skulle de galoppera, också denna gång fick alla utom Syd galoppera på volterna, hon fick istället galoppera på fyrkanten. Första försöket gick inte så bra, Carla drog iväg i snabb trav istället för att fatta galopp, men andra försöket gick superbra. Det syns att Syd börjar hitta takten i galoppen nu, hon vågar slappna av mer. Carla är en snäll ponny och jag tror Syd känner sig trygg med henne. 
 
 
 
Världens bästa Sydney och Carla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.