4/4-15 Jag och Brilliant

Jag blev erbjuden att köpa en lektion och eftersom hon som sålde rider Brilliant så kände jag att jag inte kunde avstå... 
 
Lektionen var himla trevlig, jag fick Brilliant så jag var såklart väldigt nöjd! Vi red ute i paddocken, vilket var skönt, både för att det var fint väder och för att det är bättre plats där. Vi värmde upp som vanligt, skritt och trav. En del galopp blev det också. 
 
Övningen gick ut på att i trav rida in på medellinjen, rida skänkelvikning till kvartslinjen, rakt fram en bit och sedan skänkelvikning ut till spåret igen. Första gången gick det lite sådär, jag drog tillbaka skänkeln lite för långt så Brille flyttade röven före... men sedan fick jag ordning på mig själv och vi fick till riktigt trevliga skänkelvikningar! Han är himla trevlig på det sättet, Brilliant! Han är mjuk i sidorna och lätt att flytta, ibland lite för lätt nästan... man får tänka sig för helt enkelt. 
 
Vi fick en del beröm, både för att vi utförde övningen bra men också för att Brilliant var så avslappnad med mig. Det var roligt att höra, han kan ju lätt stressa upp sig, den store herrn! 
 
 
 
Finaste Brillianten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.