2/4-15 Sydney och Carla

Syd fick rida fina Carla igen. Denna gång skulle de galoppera men efter att Carla gången innan mycket tydligt visat att hon inte ville galoppera på volt så fick Syd och Carla galoppera på fyrkanten istället. Det gick helt okej, Carla blev lite pigg och så, men för sjutton, Syd tyckte det var roligt!
 
Det vi på läktaren tyckte var roligast var när de på volterna skulle galoppera. En volt i taget får ju galoppera så Syd skrittade med de andra på den volt som inte skulle galoppera. Instruktören hade fullt fokus på galoppvolten och märkte inte hur Carla började veva med huvudet, gå baklänges och studsa bakom henne. Syd jobbade på, hon skänklade och skrattade samtidigt, men Carla fortsatte gå bakåt. Vi på läktaren skrattade. Syd petade på med spöt, först hände inget men efter några pet så studsade Carla framåt istället. Instruktören märkte fortfarande ingenting. Sedan kunde Carla skritta normalt på volten igen. 
 
Jag berättade om det hela för instruktören sedan, hon, liksom jag, skrattade gott. Syd tyckte ju att det blev lite knasigt men hon blev inte rädd så då är det helt okej att skratta tycker jag! 
 
 
 
Sydney och söta, busiga Carla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.