16/4-15 Sydney och Carla

Igår var det torsdag och dags för Sydneys ridlektion. Vi var inställda på att det skulle vara hästbyte, de har ju haft samma ponny rätt länge nu... men nä, när vi kom dit stod det Carla på Sydney! Syd blev förstås glad, Carla är ju favoriten. En mycket söt och trevlig ponny, tycker jag. 
 
Syd gjorde i ordning Carla medan jag skötta om söte Kaffe, som för övrigt har fått en ny granne. Split heter hon och Kaffe verkligen avskydde henne. Så arg har jag inte sett honom förr, haha! Men men, han var go mot mig i alla fall. 
 
Sydneys grupp skulle rida ut, vilket var väntat eftersom vädret var fint. Vi föräldrar som var med fick leda. Syd red som nummer två i ledet, instruktören gick med tätponnyn. Den ponnyn var pigg och snabb så Syd fick jobba hårt för att få Carla att hänga med. Det gick överlag väldigt bra. De bakom hade dock större problem, vi fick vänta in dem vid ett flertal tillfällen. Men men, så blir det ju ibland. 
 
När de kom till en lång backe skulle de öva på att klättra, vi föräldrar stod kvar längst ned medan ungarna fick rida uppför backen och sedan ned igen. Mitt i backen på väg ned drog Carla ned huvudet så jag trodde nästan Syd skulle åka av, men det gick bra. Sedan fortsatte vi. Klockan drog iväg lite så på slutet blev det brådis. Vi hann precis i tid tillbaka. Dock blev det lite stressigt för de i gruppen efter som skulle ha några av "vår" grupps ponnyer, de fick bara ta dem och gå in i manegen direkt. Vet hur det känns när det blir sådär, man blir himla stressad. Men ja, nu hängde ju inte alla med i tempot och det är svårt att påverka. 
 
Det var en fin dag och en mysig runda, även om jag ogillar att leda ute. Eller, i skritt är det okej, värre i trav... när det har regnat dagen innan, vilket det hade denne gång. Det blir lerigt och halt och jag är rädd att halka och skrämma någon ponny och bli trampad eller att någon unge åker av. Men men, nu gick det bra!
 
 
 
Sydney och söta prinsessponnyn Carla på uteritt!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Micke

Oja...hästar är fina djur....ha en fin helg nu...det ska vi :)

2015-07-24 @ 20:20:51
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: Micke

Två av barnbarnen har börjat rida tydligen..nånstans vid Skatås...jösses va dyrt det är....fast det är ju kul för barnen...då är det värt varenda krona :)

2015-08-29 @ 16:39:54
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: Stockholmsjenna.se

Vilken söt bild! :)

2016-03-06 @ 13:18:13
URL: http://stockholmsjenna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.