Sheenas lördagslektion

Igår var det Sheenas tur att rida. Hon fick söte lille Tummen igen, roligt! Han är en riktig liten sötnos, glad och rätt pigg. Sheena börjar bli riktigt duktig nu, hon borstar, kratsar hovar och petar in bettet i munnen på hästen när vi tränsar. Själva ridningen går också bättre, hon styr rätt bra nu, men hon glömmer att titta upp. Ofta tittar hon ned på det hon styr runt, typ koner eller så. Och så glömmer hon att Tummen är en känslig ponny, det blir lite väl mycket skänklande ibland... Men ja, det går bättre och bättre, så jag är nöjd. 
 
Igår skulle de rida slalom mellan ett gäng koner och sedan in på diagonalen, mellan två bommar som låg väldigt tätt, vända upp mot spåret igen när de var mitt på banan och mellan två andra bommar. Efter ett tag skulle de lägga till en halt mellan varje bompar. Det gick hyfsat för Sheena, även om det var svårt att göra halt då Tummen faktiskt inte tyckte det var roligt att stå stilla. Men det viktiga är att Sheena i alla fall försöker. 
 
 
Sheena och Tummen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.