Sheena och sparkcykeln

Dagen har varit fin. Sheena fick vara ledig idag så hon och jag låg och myste på morgonen. Efter en sen frukost slöade vi hemma ett tag, sedan tog vi vagnen till Frölunda torg. Där köpte vi glass och myste. Sedan besökte vi Sheenas måste-butik på torget: BR. Väl där hittade Sheena en sparkcykel med Monster High på. Och ja, hon fick köpa den. Hon har ju sparat sina månadspengar ett tag så hon hade råd. Hon hade ändå bestämt sig att hon ville köpa en sparkcykel och nu när hon hittade en med sina favoriter på så var det ju bara att slå till. 
 
Vi tog vagnen hem och hämtade Sydney och hennes kompis Tindra från skolan. Sedan hem, jag monterade ihop sparkcykeln och så var det dags att prova. Det gick superbra för Sheena, hon ramlade visserligen och skrapade upp ett knä, skrek ilsket och grät men vägrade att gå in och tvätta knät. Istället hoppade hon upp på sparkcykeln och gav sig på att öva mer, skrikandes och gråtandes. Önskar jag filmat det... men ja, det hann jag inte med. 
 
 
Sheena med sin nya sparkcykel -
som hon köpt för sparade månadspengar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.