Vinterskor från Crocs, Frölunda torg

I fredags förra veckan var Sheena och jag till Frölunda torg en sväng. Vi käkade på Subway och kollade runt i affärer. Vi gick bland annat in på den realtivt nyöppnade Crocs-butiken. Jag tänkte att vi kunde kolla efter vinterskor åt barnen där och det fanns. Sheena hittade ett par lila med rosa sömmar på som hon ville ha. Tyvärr fanns de inte inne i rätt storlek så butiken lovade beställa hem ett par. 
 
När vi var hemma igen kollade jag på nätet för att visa Sdney och se om hon ville ha ett par skor av samma modell men med annan färg. Det ville hon. När jag surfade runt på sidan såg jag att man, om man började prenumerera på deras nyhetsbrev, fick en rabattkod på 20% på ett helt köp. Det lät ju bra tänkte jag men vill inte beställa förrän Syd fått prova skorna så vi var säkra på storlek. 
 
På lördagen åkte så hela familjen förbi Frölunda torg en sväng. Då hade jag först fått ett sms där de talade om att de fått in skorna som Sheena ville ha. Vi gick in i butiken och Syd provade skorna, hon gillade dem så vi bestämde att det fick bli ett nätköp av dem. Jag sa det till killen i butiken, att jag på nätet skulle få 20% rabatt på ett helt köp och då sa han direkt att han matchade det, vi fick 20% på köpet i butiken. Så det var ju kanonbra! Vi kom alltså hem med vinterskor åt båda barnen, betalade knappt 960:- för dem, ordinare pris skulle ha varit 1200:- Så vi är himla nöjda och eftersom vi fick så bra bemötande i butiken så känner jag att jag absolut kommer att titta in till dem igen när det blir dags för nya skor åt ungarna! Jag kommer också rekommendera andra att kika på skor där, de vi köpte känns väldigt prisvärda, de har allt vi vill ha hos ett par vinterskor plus att de inte väger just någonting! Jag var tvungen att kolla i kartongerna när vi kom hem så att det verkligen låg skor i dem, de var ju så hiskeligt lätta!
 
 
Sheenas nya vinterskor
 
 
Sydneys nya vinterskor
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Micke

Jo..finns vägar att gå för att få saker lite billigare..i dessa tider är det bra att vara prismedveten..annars blir man överkörd av butikernas personal.

Bra jobbat :)

2013-09-28 @ 14:58:42
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Sätilaryttaren

sv; det blev lila :)

2013-10-11 @ 20:08:09
URL: http://satilaryttaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.