Stallet

Idag blir det stallet igen, Sydney har sn lektion på torsdagar. Hennes kompis tillika grannens barn, ska med. Hon ska också börja i gruppen snart, det är bara några småsaker som måste fixas först. På vägen möter vi upp en annan grannflicka som är lite äldre, hon går också i gruppen. Det börjar bli många Tynneredsbarn i den gruppen nu, hahaha! 
 
I måndags red jag Alfons för andra gången. Hon som ridit honom innan sa att han varit aningen seg och så... Han vilade en timme mellan hennes och min lektion. När jag skulle leda ut honom var han väldigt trött, tog ett par tre steg, stannade... och så höll han på... och i början av lektionen var han rät seg och stel... men sedan gick det till sig! Första galoppen kändes inte så bra, vi hittade inte rytmen tillsammans. Inte så konstigt egentligen, då jag inte ridit honom så mycket. Men efter det... vi hittade en fin rytm och vi galopperade fram... För varje steg så frustade han så skummet yrde och vi hann ikapp typ varenda en av de andra ekipagen. Om jag får rida honom mer så ska jag jobba på att korta honom på ett bra sätt. Men i måndags var det faktiskt härligt att få galoppera på lite... han har skön galopp, känns som att sitta i en soffa, haha! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.