Vinterskor från Crocs, Frölunda torg

I fredags förra veckan var Sheena och jag till Frölunda torg en sväng. Vi käkade på Subway och kollade runt i affärer. Vi gick bland annat in på den realtivt nyöppnade Crocs-butiken. Jag tänkte att vi kunde kolla efter vinterskor åt barnen där och det fanns. Sheena hittade ett par lila med rosa sömmar på som hon ville ha. Tyvärr fanns de inte inne i rätt storlek så butiken lovade beställa hem ett par. 
 
När vi var hemma igen kollade jag på nätet för att visa Sdney och se om hon ville ha ett par skor av samma modell men med annan färg. Det ville hon. När jag surfade runt på sidan såg jag att man, om man började prenumerera på deras nyhetsbrev, fick en rabattkod på 20% på ett helt köp. Det lät ju bra tänkte jag men vill inte beställa förrän Syd fått prova skorna så vi var säkra på storlek. 
 
På lördagen åkte så hela familjen förbi Frölunda torg en sväng. Då hade jag först fått ett sms där de talade om att de fått in skorna som Sheena ville ha. Vi gick in i butiken och Syd provade skorna, hon gillade dem så vi bestämde att det fick bli ett nätköp av dem. Jag sa det till killen i butiken, att jag på nätet skulle få 20% rabatt på ett helt köp och då sa han direkt att han matchade det, vi fick 20% på köpet i butiken. Så det var ju kanonbra! Vi kom alltså hem med vinterskor åt båda barnen, betalade knappt 960:- för dem, ordinare pris skulle ha varit 1200:- Så vi är himla nöjda och eftersom vi fick så bra bemötande i butiken så känner jag att jag absolut kommer att titta in till dem igen när det blir dags för nya skor åt ungarna! Jag kommer också rekommendera andra att kika på skor där, de vi köpte känns väldigt prisvärda, de har allt vi vill ha hos ett par vinterskor plus att de inte väger just någonting! Jag var tvungen att kolla i kartongerna när vi kom hem så att det verkligen låg skor i dem, de var ju så hiskeligt lätta!
 
 
Sheenas nya vinterskor
 
 
Sydneys nya vinterskor
 
 
 

Stallet

Idag blir det stallet igen, Sydney har sn lektion på torsdagar. Hennes kompis tillika grannens barn, ska med. Hon ska också börja i gruppen snart, det är bara några småsaker som måste fixas först. På vägen möter vi upp en annan grannflicka som är lite äldre, hon går också i gruppen. Det börjar bli många Tynneredsbarn i den gruppen nu, hahaha! 
 
I måndags red jag Alfons för andra gången. Hon som ridit honom innan sa att han varit aningen seg och så... Han vilade en timme mellan hennes och min lektion. När jag skulle leda ut honom var han väldigt trött, tog ett par tre steg, stannade... och så höll han på... och i början av lektionen var han rät seg och stel... men sedan gick det till sig! Första galoppen kändes inte så bra, vi hittade inte rytmen tillsammans. Inte så konstigt egentligen, då jag inte ridit honom så mycket. Men efter det... vi hittade en fin rytm och vi galopperade fram... För varje steg så frustade han så skummet yrde och vi hann ikapp typ varenda en av de andra ekipagen. Om jag får rida honom mer så ska jag jobba på att korta honom på ett bra sätt. Men i måndags var det faktiskt härligt att få galoppera på lite... han har skön galopp, känns som att sitta i en soffa, haha! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.