Stalldax

Idag blir det stallet med Sydney. Som vanligt på torsdagar. Just denna torsdag är lite extra spännande för Sydney och hennes ridkompisar - de ska få börja rida! Tidigare har det varit teori, eller ja, en gång fick de öva på att sitta upp och sitta av. Men nu ska de få börja rida. Två och två tror jag de kommer vara, en rider och en leder. 
 
Visst, Sydney kan en del redan, liksom några av kompisarna i gruppen. Vissa andra i gruppen har knappt petat på en ponny förut. Men så är det, Syd har gått i knattegrupp tidigare, nu går hon i en juniorgrupp istället. Och det är bara nyttigt för henne att träna lite extra på allt runt omkring, det är ju inte bara ridningen som är viktig att träna på. Syd är yngst i gruppen, vilket hon inte är överdrivet förtjust i. Men hon tar igen det i och med att hon är så pass van vid ponnyerna som hon ändå är, tack vara sina 1½ år i knattegruppen. 
 
Jaja, det kommer bli bra, detta! Hoppas Syd och den hon får dela ponny med får en trevlig ponny att göra i ordning och rida! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.