Cherry In The Air - jag vann!

Idag fick jag ett mail som gjorde mig glad! Som några av er kanske minns så tävlade jag för snart två veckor sedan om en parfym, en som doftar körsbär, min favoritdoft... och idag fick jag ett mail om att jag vunnit parfymen! Gissa om jag blev glad? Jag kan knappt sluta le! 
 
Lite extra roligt är det att jag i min motivering berättade om hur doften får mig att känna glädje i regniga stunder och idag när jag klev av spårvagnen så började det blixtra och dundra och när jag var nästan framme vid Sydneys skola så bröt regnet ut. Det var inget nådigt regn kan jag ju säga... Sydney och jag väntade en liten stund på hennes skola innan vi gick vidare till Sheenas förskola för att hämta henne. Det avtog lite så vi vågade oss ut men ja, det är ju Regneborg vi bor i, så vi blev allt rätt blöta ändå. Det slutade inte regna förrän vi var hemma igen. 
 
Att då mötas av ett sådant trevligt mail som det jag fick från Adam på Shopello, det gjorde verkligen att denna grå dag genast kändes soligare! 
 
Stort tack till Shopello och NordicFeel! Jag hoppas ni förstår vilken glädje detta bereder en pluggande småbarnsmamma med en alltför snålt tilltagen plånbok!
 
 
En vinst som verkligen lyser upp!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.