Mardröm

Näör jag klev upp imorse berättade Jonas att Sheena kommit upp tidigare, gråtandes... hon hade drömt en mardröm. Jag fick själv höra henne berätta om sin mardröm.
 
"Hela familjen hade picknick men den blåste iväg så jag hann aldrig smaka på honungsgrytan." 
Lång paus.
"Syd hann smaka."
 
Lilla hjärtat då, den måste ha sett frestande ut, den där honungsgrytan... vad det nu är för något?
 
 
Honungsgryta enligt google

I söndags var det mors dag

I söndags var det mors dag, något våra underbara barn uppmärksammade genom att ge Jonas och mig den längsta sovmorgon vi någonsin fått sedan 19:e juni 2006! Skönt var det! Sedan fick jag fina presenter, båda barnen gav mig örhängen och så fick jag ett presentkort på Stadium från dem båda två. De ritade härliga teckningar till mig också, så det var en underbar dag! Vi har verkligen de mest fantastiska ungar som finns! ♥♥
 
 
Örhängen från Sheena
 
Örhängen från Sydney
 
Presentkort från båda barnen
 
Teckning från Sydney
"Gratis på mosrdag"
 
Teckning från Sheena
Det är jag som ska kramas, rosett i håret har jag också!
Och så gröna hjärtan bredvid!

Cherry In The Air - på väg hem till mig!

Jag skrev ju ett inlägg igår om att jag vann en tävling hos Shopello. Idag fick jag sms från NordicFeel, företaget som står för vinsten, att paketet är skickat! Snabbt jobbat måste jag säga! Så snart har jag min nya parfym, längtar!
 
Shopello har för övrigt en ny tävling nu, ett armband från Marc by Marc Jacobs. Sugen? Då tycker jag att du ska tävla! Själv avstår jag denna gång, jag använder aldrig armband så det får ett bättre hem hos någon annan än mig! Shopello är extra bra på så sätt att även små bloggar kan vinna, man behöver inte ha flera tusen läsare utan de går på motiveringen. Det ger dem ett stort extra plus tycker jag! Så är du sugen på ett nytt, fint armband - in och tävla!
 
 VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.