Kalas

Igår hade vi kalas för att fira att Sydney har fyllt sju år! Precis när vi skulle gå ut började det regna, vilket vi inte tyckte kändes sådär jättekul... bestämde oss ändå för att grilla ute och plötsligt slutade det regna! Så vi gick ut. Tur det, det blev 19 ungar på kalaset, våra medräknade. Det grillades korv, käkades glass, dracks bål och busades. På slutet hade vi en liten skattjakt, först fick barnen vara i två lag sparka boll, tio mål måste varje lag få in, Jonas och en annan snubbe var målvakter. 
 
Nästa grej var att kasta ringar, det var lite svårt så vi bestämde att det räckte att ringarna träffade pinnen, den behövde inte hamna runt. Där räckte det med fem träffar/lag. 
 
Sedan hade vi gåtgissning, jag hade fixat femton gåtor av passande svårighetsgrad, ungarna var finurliga och med några ledtrådar så löste de dem. Efter det fick de klura ut var skatten fanns, vi körde med frågor, "Motsatsen till efter minus e" och "Vad har man om man kan köpa något?" De klurade ut också det. Så drog alla iväg till förrådet och där fanns ett brev som det stod "Till barnen" på. De öppnade och där fanns några mattetal som de skulle lösa för att få fram koden till låset på förrådsdörren. De räknade och räknade och lyckades till slut! Och därinne fanns skatten! En låda med godispåsar! Alla fick varsin och alla verkade nöjda. 
 
Ett lyckat kalas. Alla barnen verkade ha roligt och alla var med även om de inte kände varandra sedan innan. Härligt! 
 
Våra barn hade lite svårt att somna på kvällen, Syd ville kika på alla sina presenter så till slut fick vi säga ifrån... Sheena var också lite spattig, kom upp och ville sova hos oss... så det fick hon, lillhjärtat. Vi har världens bästa ungar! ♥♥
 
 
Sheena i vår säng

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.