Svar från Jensens Böfhus

När jag postade mitt brev angående detta till Jensens Böfhus så trodde jag inte att jag skulle få något svar. Detta då jag efter vårt besök där har läst en hel del på nätet, de har inte något vidare gott rykte. Restaurangen vi var på, den på Frölunda torg, verkar dock vara en av kedjans värstingar, jag har inte hört en enda människa som varit nöjd med sitt besök där. 
 
Nåväl, igår fick jag ett brev från deras huvudkontor. Jag bev mäkta förvånad, med tanke på att de inte har någon  mailadress så trodde jag att de helst ville stoppa huvudet i sanden när det gäller klagomål. Men personen beklagade vår upplevelse och vi fick ett presentkort på fyra valfria desserter. Dessa kommer vi nog utnyttja, Sheena fyller snart år och hon vill nog bra gärna också ha den där glassbuffén... Barnen var ju väldigt nöjda med maten och Jonas och jag tyckte den var helt okej för priset, det var servicen det var fel på. Så vi går nog dit när Sheena fyller år. Dock blir det inte restaurangen på Frölunda torg, dit går jag inte igen. Nej, denna gång går vi inne i stan. De har i alla fall lite bättre rykte. 
 
Det känns i alla fall bra att de läste och kanske tog till sig lite av mitt brev, jag hoppas att de också läser recensioner på nätet och tar till sig av vad som skrivs. Restaurangen på Frölunda torg behöver till exempel anställa personal som är serviceminded, sådana som sköter sitt jobb istället för att stå och snacka med bekanta, pilla på sina telefoner och liknande. Men ja, vi ger restaurangen inne i stan en chans nu, och detta gör vi bara för att personen i brevet höll en så pass trevlig ton och erkände att vi inte blivit korrekt behandlade och för att vi faktiskt fick presentkorten. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Micke

Oj..det var ju superbt bra gjort av dem...trodde jag faktiskt inte...bra jobbat Carola.
Jo..ta den i stan...hade jag gjort :)

2013-07-09 @ 19:15:32
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.