Stress

Känner mig stressad över det där med pengar... eller brist på pengar, om man ska vara ärlig. Biljäveln fixas ju idag, vilket kostar en del. Vi behöver lite mer grejer till marsvinen, såsom hus, hö, spån och sådant, och självklart ska det fixas, ingen fara. Men vvi har egentligen inte pengar till något nu när biljäveln bestämde sig för att paja. Funderar på om vi har något som vi kan sälja å det snaraste, men frågan är hur fort vi kan få grejer sålda och om vi får ihop några pengar på det. Det bästa hade ju varit en eller ett par större grejer, att sälja en bok här och en skiva där ger liksom inga pengar. Inte tillräckligt fort i alla fall. 

Kommentarer
Postat av: Micke

Satans surt det där...satt i samma sist en gång i tiden...kollade runt hemma och insåg att jag kunde sälja lite vinylplattor...tog ett bra fris för dem så de gick iväg omgående...likaså guld...det är underligt vad mycket man kan få för lite smycken som man aldrig använder och som bara ligger där i byrålådan..fast just nu är väl inte priset det högsta förstås..hoppas det fixar sig :(

2013-07-06 @ 10:44:11
URL: http://pratqvarnen.egetforum.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.