Biljävel

Less jag blir... Vi är ju inte direkt rika men försöker ändå leva på ett bra sätt där barnen får ha aktiviteter och grejer. Och just nu så var allt rätt bra. Men så går en grej på biljäveln sönder. Vilket vi inte har råd med. Sheena fyller snart år, vilket betyder att hon självklart ska få presenter, ha kalas och göra något extra roligt. Samtidigt ska ridskolan betalas. Lite grejer till marsvinen införskaffas. Plus att vi måste ha ett nytt batteri till laptopen, det har gett upp efter sisådär 2½ års idogt användande. Plus att vi måste betala Sydneys prenumeration på tidningen Min Häst. Jag vet inte hur vi ska fixa detta. Batteriet får vänta, vilket kan ställa till det med min skola, men förhoppningsvis går det bra ändå.
 
Jag är så jävla less på att den där förbannade biljäveln alltid envisas med att ställa till det. Samtidigt behöver vi den ju, Jonas kan ju inte lämna/hämta barnen på förskola/fritids om han inte kan använda bilen till och från jobbet, vi får svårt att få hem mat och grejer utan bil och allt annat som man har bilen till. Men jag hatar att den ska kosta så in i helvete mycket. Försäkring, bilskatt, tullar, bensin... och så går fanskapet sönder också. HATA!!!

Kommentarer
Postat av: Micke

Jo...ett litet helsike när bilar strular..dyrt blir det ofta också :(
Men maten där..Coop online tar 85 spänn för att köra hem alla matvaror man köper..väl värt pengarna...bara ett tips.

Men bilar ja...hujeda mej vilka skrothögar man kört omkring med..men de rullade åtminstone..nä sjuttan..hoppas ni fått ordning på bilen nu.

2013-07-04 @ 18:27:17
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.