Ingen rubrik

Ja just det ja, jag har en blogg... som jag försummat... som det blir ibland. Har för mycket i skallen nu, skolan tar massor med tid och ärligt talat så är jag skitless på att plugga just nu. Önskar jag kunde ta ett upphåll på en termin eller två, men det funkar inte... jag måste ju ha en inkomst och just nu är studiemedel den enda inkomst jag har. 
 
Barnen är goa och glada, imorgon är det Luciafirande på Sydneys skola och på fredag är det Sheenas förskolas tur att fira. Mysigt! Tror jag förberett det mesta nu... men kommer säkert på något jag glömt... vi får väl se... 
 
Livet rullar på, snart är det jul och de flesta är ju lediga där. Men inte vi som pluggar, vi har ett arbete som ska in strax efter nyår... lagom roligt. Det hade varit skönt att få vara ledig någon gång, inte ha skolan i bakhuvudet hela tiden. Önskar jag kunde snabbspola så jag var klar med detta, vill verkligen vara färdigpluggad så jag kan få ett jobb så vi kan flytta ifrån detta jävla ghetto. Visst, vi trivs på många sätt men tyvärr är det vissa människor som förstör området. De puckade idioter som förstör blir ju inte färre heller, de växer upp, en del åker in i fängelse någon månad eller två, andra blir skjutna, ytterligare andra flyttar härifrån... men samtidigt blir det fler och fler småttingar som tycker att puckona är "häftiga" och tar efter dem och det vidriga beteendet tenderar att gå ned i åldrarna... Usch, jag vill inte att våra barn ska behöva vara tonåringar här, det är då ett som är säkert!

Kommentarer
Postat av: Micke

Jo..många fel förebilder där för Kidzen...bara att försöka fånga upp dem.

Lycka till med arbetet där...men just nu...God Jul.

2013-12-21 @ 21:05:24
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.