Vinterkläder

Igår, när solen sken och det var 25 grader varmt, var vi iväg till en nyöppnad butik, Lager 157. Anledningen till besöket var att köpa vinterkläder till barnen. Jag hade nämligen dagen innan kollat på Lager 157s hemsida och sett att de hade en hel de vinterkläder med de egenskaper jag vill att sådana kläder ska ha, plus att priset också var bra. Barnens fantastiska farmor sade åt mig för ett tag sedan att säga till när vi hittat passande vinterkläder så skulle hon hjälpa oss med lite pengar. Så jag messade henne och skrev vad det kostade och vips - så hade hon satt in pengar på kontot! Vi är verkligen tacksamma för det, det hoppas jag att min svärmor vet! 
 
Nåväl, vi var iväg igår, barnen fick själva välja färg på jackor och byxor och de tjafsade inget alls. Jag blev väldigt glad över at de valde olika färger då det är lite småjobbigt när de har likadana kläder, storlekarna skiljer sig åt om än inte så mycket, och att hålla på och kolla att de tar rätt varje dag är inte det roligaste. Sheena valde lila jacka (jag hade trott att båda skulle välja den lila jackan då det är bådas favoritfärg) och rosa byxor. Jackans dragkedja var rosa så det passade riktigt bra ihop. Sydney valde en blå jacka och sedan funderade hon lite på byxorna, först var hon lite inne på rosa hon också men sedan hittade jag några orange som jag visade för henne, och dem blev det. Dragkedjan på hennes jacka var orange så det blev coolt ihop. 
 
Jackor och byxor fick de alltså av sina farföräldrar, och både barnen och vi föräldrar blev jättenöjda med kläderna!
 
Sedan passade vi på att köpa varsin mössa och handskar åt barnen, Syd valde orange mössa och blå handskar, Sheena valde lila mössa och svarta handskar. Allt som allt blev de väldigt coola!
 
Nu är det bara kängor som saknas men det ska vi nog hitta innan vintern är här!
 
Miljoner tack till barnens farföräldrar för detta, det är verkligen guld värt för oss!
 
 
Sydney i sina nya coola vinterkläder!
 
Sheena i sina nya fräcka vinterkläder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.