Sheenas första uteritt

Igår var det dags för Sheenas ridlektion. Hon fick rida Oliver, en ponny som jag brukar tycka är rätt lat... Igår var han lite piggare, men det kan i och för sig bero på att de skrittade ut en sväng. Sheena var också glad över uteritten, det var första gången hon fick vara med och rida ut. 
 
När jag hade hjälpt Sheena upp på hans rygg hörde jag henne mumla för sig själv "pang pang, Lucky Luke". Jag kunde inte låta bli att skratta lite, hon är verkligen kul ibland, vår underbara Sheena! Sedan när de skrittade ut så sjöng hon för Oliver mest hela tiden, Bockarna Bruse stod på repertoaren. När vi kom fram till en liten träbro så blev Sheena jättelycklig, "det är precis som i sången", jublade hon. Haha! 
 
Efter den lilla skritturen ute så fick de rida in i ridhuset och trava lite, Oliver skumpade nog en del för Sheena hamnade på sniskan ibland, men hon satt kvar i alla fall. Bra det. Balansen kommer bli bättre med tiden, hon har ju inte ridit särskilt länge än. Och ponnyerna är ju inte pyttesmå direkt, Sheena som är så liten når ju inte nedanför sadeln med skänklarna, hahaha! Men hon växer och det kommer gå bättre och bättre för henne, precis som det har gjort för Sydney!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.