Dressyria

I lördags var jag, Gitt (grannen) och hennes väninna iväg till ett annat stall och red. Det var ungefär hur kul som helst, jag lärde mig massor! Vi fick jobba med våra sitsar, vi fick tänka mer på vikthjälperna och vi fick känna på hur det är att rida känsligare hästar. Stället vi var på heter Dressyria och hon som driver det har fyra PRE-hästar, det var alltså sådana vi fick rida. Vi skulle inte driva med sätet, vi skulle inte ha något knäslut, undvika att jobba med händer och tyglar så mycket... vi skulle styra med vikthjälper och driva försiktigt med vaderna. Och ja, det var himla lärorikt! En otrolig skillnad på dessa hästar och den häst jag har ridit på ridskolan på senare tid. 
 
Tyvärr har jag inte lagt in fotona från kameran i datorn ännu, så ni får nöja er med de foton jag lagt in på Instagram, även om de inte är av någon direkt bra kvalitet. 
 
 
Acke (Arce V) - min häst för lektionen.
Här alldeles nyrullad och fin efter dagens pass...
 
 
Två charmiga PRE-hästar
 
 
Fika i solen efter dagens ridpass

Kommentarer
Postat av: Sätilaryttaren

sv; vad roligt! Hoppas du gillade det.
sv2; Tack!

2013-04-28 @ 21:23:36
URL: http://satilaryttaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.