Aj!

Usch vad jag har ont i huvudet. 
 
 
 
Bildkälla

Perfekt, förutom en detalj...

Av en slump hamnade jag på en konferensanläggnings sida, det är ingenting jag brukar titta på i vanliga fall. Men här fastnade jag, det såg verkligen trevligt ut! Något jag uppskattar är att man får möblera lite som man vill, man kan möblera i öar, biosittning, skolsittning, fiskben och liknande. Praktiskt, då kan man anpassa efter situationen för dagen, tänker jag. 
 
En annan sak som jag upplever positivt är alla aktiviteter som finns, man kan prova på kappsegling, laserduvskytte, olika promenader och liknande. Perfekt att komma ut och röra lite på sig också, inte bara sitta stilla och lyssna och prata, gör man det för länge så kopplar ju hjärnan ifrån. har man då något kul att se fram emot, så känns det genast mycket roligare. Tycker jag i alla fall. 
 
Om man nu inte vill ränna omkring i skog och mark så finns det aktiviteter också inomhus, de har bland annat barskola, hur kul låter inte det? Musikfrågetävling har de också... det skulle jag vara kass på... min make skulle nog fixa det bättre... ja, så tillvida det inte vore radio Rix-musik, sådant lyssnar vi inte på i vårt hem, haha! Nej, vi håller oss till Springsteen och annan bra musik! 
 
Har man ännu lite mer tid över så kan man, om man vill, spela biljard eller dart. Dart vore kul, tycker jag. Biljard är ingen direkt favorit... mend et är ju så, man behöver inte gilla allt. Fina löparspår finns också i området, det lockar säkert många, tänk att ge sig ut en sväng efter att ha suttit i en konferans som kanske sugit musten ur en, eller lyssnat på en föreläsare som gett en en massa nya, fräscha idéer? Då är en löprunda bra tänker jag. Särskilt i så vacker natur. Vill man inte kuta omkring som ett skållat troll kan man låna stavar och ge sig ut på en stavpromenad och känna sig hurtig på det sättet. Det finns helt enkelt något för de flesta. Dock, ur rent personlig synvinkel, så saknar jag möjlighet till att rida. Det hade varit något jag skulle uppskatta, en skön ridtur på en trevlig pålle efter en konferans som antagligen gett mig mycket att tänka på. 
 
Skulle jag någon gång i framtiden boka konferensmöten i Stockholm så skulle jag antagligen välja detta, det ser så himla mysigt ut.

Heja Footway!

Jag kan inte låta bli att imponeras av Footway, en skobutik på nätet. Först mailade jag dem några frågor gällande foder och storlek på några stövlar. Sent på kvällen i tisdags, alltså i förrgår, lade jag en beställning på varsitt par fodrade gummistövlar åt barnen och ett par varma vinterstövlar åt maken, idag finns paketet att hämta på vårt utlämningsställe. Det är snabbt jobbat, måste jag säga! Och inte nog med det, för tillfället har de ett mycket trevligt erbjudande på Footway, beställ tre par skor - betala för två par! Sådant gillar jag! Plus att de alltid har fraktfritt, det är ännu bättre! För ofta går ju frakten på runt en femtiolapp och det känns lite störigt när man ändå måste vänta på det man beställer. Nu blev ju inte väntan så lång eftersom Footway är så snabba!
 
Ikväll ska barnen alltså få prova stövlarna, passar inte storleken, då skickar vi tillbaka dem och får en ny storlek. Allt utan kostnad! Footway är verkligen toppen! Jag kan verkligen rekommendera folk att beställa därifrån, både för deras snabba leveranser, bra priser och stora sortiment. Dessutom, när jag mailade mina frågor, så fick jag ett mycket trevligt bemötande. Ett sådant som fick mig som kund att känna mig välkommen och att jag faktiskt är värd något för dem, det var inte bara ett standardsvar. Sådant uppskattar jag! Heja Footway!
 
 
Bra sortiment, trevligt bemötande, snabba leveranser,
bra priser, inga fraktkostnader - kan det bli bättre?! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.