Snörvel

Huuu, jag är snörvlig igen. Inte kul alls. Var ju på väg att bli frisk men efter måndagens vidriga väder gick det åt skogen. Så här sitter jag med hosta, snor fulla skallen, ont i huvud och hals. Livet är verkligen toppen! 

Livet

Ikväll nattade jag Sheena. När jag läst klar sagan och vi lekt robot (en av henne påhittad lek som ska lekas varje kväll numer) så låg vi och gosade. Då lade hon sig med huvudet på min mage och fötterna upp mot väggen samtidgt som hon med mycket belåten röst sa "Aaah, det här är livet!" Hon är så söt! 
 
Livsnjutare

Jag längtar till våren!

Fy vilken väder det har varit idag! När jag satt och åt frukost imorse så hörde jag något som dånade och hade sig, det visade sig vara den plast som tanten under oss täckt över sina utemöbler med. Plasten hade slitit sig delvis och det lät verkligen illa i blåsten och regnet. 
 
När jag gick till spårvagnen tog jag snedsteg, så illa blåste det. När jag stod och väntade på vagnen så försökte jag ställa mig med ryggen mot vinden, det fungerade inte så bra då vinden kantrade mest hela tiden... Blöt blev jag, det var ju inte så att regnet lyste med sin frånvaro heller. 
 
Det har varit ungefär samma väder hela dagen, usch! Jag längtar till våren!VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.