Det lönar sig inte att bara tänka

Nu har jag tänkt i flera dagar att jag ska skriva ett inlägg... men jag får inte fingrarna ur att göra det. Det lönar sig liksom inte att bara tänka, man måste se till att göra det också. Nåja, imorgon är en ny dag, då kanske jag får till ett inlägg. Det märker vi.

Choklad i brevlådan

Idag kom brevbäraren med trevlig post! Jag hade visst tävlat på Marabous Facebooksida för ett tag sedan, man skulle skriva om sitt bästa Marabouminne. Jag hade glömt bort det helt men jag råkade visst vinna en chokladkaka! Kul!


 

Nytt

Hmm, nu har jag också fått det nya blogg.se... och jag tror nog att det kan bli bra. Visst, det ser annorlunda ut men sådant vänjer man sig ju vid. Och en positiv grej är ju att man kan, om man vill, svara kommentarer direkt, liksom. Det vet jag att folk har saknat. 
 
En annan positiv sak är att man ska kunna lägga upp flera foton på en gång... Jag har inte testat men det står någonstans att man ska kunna det nu. Lägga ett inlägg under flera kategorier och lägga till taggar ska man visst också kunna göra. Vi får väl se hur mycket man [jag] kommer att använda sig [mig] av det. VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.