Småtrött nu

Ikväll har jag jobbat! Denna gång som antecknare... kändes som att det gick rätt bra. Tjejen som ledde det hela var hur trevlig som helst, så himla lätt att prata med! Hoppas verkligen att hon tycker att mina anteckningar duger... Jag gör nämligen gärna om det. Nu vet jag också lite mer om hur det fungerar och lite hur jag ska lägga upp det.

De bjöd på jättegod sallad också, passade på att äta innan själva gruppen började så jag kunde välja mellan de olika alternativen. Valde en med salami och pasta, jättegod!

Nu är jag rätt trött, hade tänkt poppa popcorn och sätta mig i soffan en stund... får väl se om barnen tillåter det, de har nämligen inte somnat ännu... Sheena har varit upp och kramat mig en massa gånger och sedan lagt sig på golvet i hallen och sagt att hon inte kommer upp... lillskrotan... Sydney har inte varit upp lika många gånger men några kramar har jag ändå fått. De är så mysiga, de små trollen! ♥

Blä

Jag är inte alls på särskilt bra humör idag. Blä.

Matte, matte, matte...

Var på skolan och pluggade matte idag. Det gick relativt bra. Men jag vet inte om jag kommer att fixa att skriva prov på måndag... vi får väl se. Jag har ju klarat de två tidigare proven i alla fall, det senaste skrev jag nu i måndags, det var om geometri. Läraren missade dock att ge mig en del av provet så jag åkte dit lite tidigare på tisdagen och skrev den delen innan lektionen. Det kändes lite konstigt, han sa att han trodde inte att jag behövde mer än en timme på mig, så när jag var klar efter tio minuter satt jag och kollade efter vad jag hade missat, vad som var svårare än vad jag tyckte det verkade. Så efter  minuter lämnade jag in det och det gick ju bra! Skönt det!VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.