Skönast är att få se dig

Barnen är hur mysiga som helst idag, skönt! Jag hämtade först Sheena, sedan Sydney. när jag frågade dem om det var skönt att sluta tidigt svarade Sydney "ja, men skönast är att få se dig mamma"... jag blev alldeles paff, hon har ju varit så arg på mig på senaste tiden. Men det var bara att ta tillvara på dagens trevliga humör, vi gick och köpte slush åt barnen och sedan hem. Väl hemma läste jag de tre första kapitlen ur Bröderna Lejonhjärta för dem. Sydney tyckte nog att det var spännande, hon satt som klistrad mot mig mest hela tiden. Sheena tappade fokus lite emellanåt, men hon lyssnade överlag väldigt bra. 
 
Att vi valde just Bröderna Lejonhjärta kom sig av att vi på hemväg började prata om namnet på Sydneys klass, den heter Katla. Sheena var väldigt inne på att den fått namnet efter en katt medan Sydney var mer medveten om att det var en drake inblandad på något sätt. 
 
Nåväl, tre kapitel räckte alldeles perfekt, sedan ville de se film... och eftersom de är så himla mysiga idag, inte bråkar eller så, så får de faktiskt se en film. Dagens val blev Scooby-Doo och cyberjakten, spännande värre!
 
Ja just det, det är ju fredag... så vi lyxade till det med lite snacks och festis också... det får man nämligen göra när det är fredag och barnen är så här mysiga! ♥♥

Fler inlägg kommer... tids nog

Det händer massor mest hela tiden nu, både roliga och tråkiga saker. Tiden räcker tyvärr inte riktigt till för att blogga, eller nu ljög jag nog... tid finns väl, men jag väljer att lägga den på annat. Men det kommer snart fler inlägg, måste bara landa lite i allt först. Det är väl okej?

Sheenas födelsedag 14/8-12

Sheena hade nog en rätt fin födelsedag i tisdags... en massa spännande presenter, Lisebergsbesök, god mat, tårta... Jag tror hon var nöjd, vår älskade fyraåring!
 

Kvällen innan födelsedagen... fortfarande en liten treåring...


En cool tischa!


En häst!


Det är himla kul med paket!


En häst till!


Sydney och Sheena gosar med Lilla Gubben som Sheena fick av mormor och morfar


Allt med Yoda är kul!

Pärlor och grejer... 
 
Sydney


Sheena och Jonas ska åka kaffekopparna


Kaninresan var mycket populär


Sydney


Sheena tittar på allt spännande


Det är aldrig fel att gosa med en kanin!


80-talet anfaller!


Showen var jättekul, barnen skrattade massor!


En dansande kanin!


En svävande kanin!


Hur går detta till egentligen?! :-)


Stjärnvinsten!


Födelsedagsbarnet får gosa lite extra med den mysiga kaninen!

 
 
 VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.