Känner du dig utpekad?

Om du nu har synpunkter på vad jag skriver, om du tar åt dig av vad jag skriver, om du känner dig utpekad på något sätt... ta då upp det med mig istället för att snacka runt. Jag skriver det jag känner för här i bloggen och jag hänger inte ut någon. Ja, förutom brottslingar som redan hängs ut på andra ställen. Men i övrigt, nej. Så du kan ju inte vara säker på att det är dig jag menar. Men det är klart... känner du dig utpekad så kanske det finns skäl till det. Eller så är det bara så att du själv vet med dig att du har gjort något, betett dig illa på något sätt och faktiskt förtjänar att bli utpekad. Det kan alltså vara ditt eget samvete som får dig att känna dig utpekad.

Lyckofredag

Igår var verkligen lite av en lyckodag för mig! Först och främst var barnen och jag hemma och myste. Jag njöt av att tänka på att till hösten så kommer vår fina Sheena att få gå på en annan förskola och Sydney kommer att börja i förskoleklass.

Lite längre fram på dagen så fick jag besked om att jag kommit in på tre av mina sökta sommarkurser på högskolan, det känns verkligen toppenbra! Det betyder att vår ekonomi kommer att förbättras, jag kommer att få ett helt studielån istället för som nu, ett halvt. Skönt!

Senare fick jag ett mail om att jag kommit med som testpilot på linser, vilket betyder att jag kommer att få tio par endagslinser och en synundersökning, helt gratis. Det enda jag behöver göra är att blogga lite om testet på Smartsons blogg och sedan svara på några frågor.

Nåväl, vi bestämde oss för att fira dagen med pizza till middag. Jag kollade på Facebook en sväng och vad fick jag se i mitt flöde? Jo, Onlinepizza hade en tävling, man skulle berätta varför man gillar dem och så, och sedan skulle de dra tio vinnare som fick 50:- rabatt på sitt nästa köp... Jag skrev en kommentar och när det var dags för dem att dra vinnarna... så visade det sig att jag var en av dem! Så vår middag blev lite billigare! det kändes verkligen skönt! Pizzan var verkligen god och för första gången någonsin åt våra barn pizza och tyckte det var gott! Tidigare har de i princip bara ätit kanterna... trots att de själva fått välja vad de velat ha på sin pizza...

Lättad

Nu känner jag mig verkligen lättad! Inte nog med att vi har fått ny hförskoleplats åt Sheena, idag fick jag också besked om att jag har kommit in på tre av mina sökta sommarkurser på högskolan! Inte nog med att jag får lära mig en massa spännande saker, jag får också mer pengar vilket gör att vi som familj får bättre ekonomi och faktiskt kan göra något kul i sommar, typ Liseberg eller så! Det känns toppen! Åh, vad jag är glad! :-D

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.