Jobbiga skitungar

Fan, barnen är inte roliga alls idag. Jag som hade sett fram emot helgen, få ta det lugnt, laga god mat och mysa, och så beter sig ungarna såhär. Sydney fick ett hysteriskt utbrott för att jag hade köpt några nya sorters godisar som hamnade i hennes lördagsgodis, hon skrek och sa att allt var äckligt och att jag var dum och det ena med det tredje. När hon sedan tittade lite noggrannare så såg hon ju att det fanns av de gamla vanliga sorterna också, de hon gillar... Sheena i sin tur har varit på allt idag. Klättrat, ramlat, gapat, skrikigt... Så jag har tappat lusten helt idag, det blir ingen god halloweenmat, det blir ingen kladdkaka med pumpor gjorda av sugarpaste och det blir inget av med att se film tillsammans efter maten. Jag är less på det här, de är ändå så pass stora att de vet att de såraroch de vet att de faktiskt inte får bete sig hur som helst. Man får till exempel inte måla med tuschpennor på annat än ritpapper...

Jaja, imorgon blir det väl bättre, ungarna är oftast underbara, det är väl därför man märker av hur jobbiga de är när de väl är såhär, skillnaden blir så markant.

Award!

Jag fick en jättefin award
av Agnes! Tack snälla du!Nu följer några saker som man ska göra när man fått denna award; 
Länka till den man fått den av, fullborda de 5 meningarna och skicka den till 5 andra bloggar.

1. När ingen ser eller hör mig… går jag omkring och sjunger för mig själv, högt. När jag sedan kommer på att ett fönster eller så är öppet, så ångrar jag mig och vågar inte möta grannarnas blickar nästa gång jag ser dem.

2. Jag går aldrig hemifrån utan... nycklar och mobiltelefon. Och kläder, förstås. 

3. Min blogg heter som den gör för att jag... när jag skapade den så var vår stora dotter Sydney väldigt förtjust i Barbafamiljen, och då jag tycker att det är en bra familj att gilla, så vart det Barbamama. Sedan hade jag ganska nyligen övergett mitt gamla favoritnickname, ett namn som hängt med under många år men som jag kände att det var dags att göra mig fri ifrån. 

4. Om jag vågade skulle jag... ta itu med packet i Tynnered, göra det som polis och socialtjänst inte vågar av rädsla för att bli kallade för rasister och liknande. 

5. Om tio år kommer jag att... vara färdigpluggad, ha ett bra jobb, bo i ett område som är bra, vare sig det är det vi bor i nu som har ordnat upp sig eller ett annat, för oss nytt område, jag kommer att ha körkort och tillsammans med en vän ha en häst.

Nu skickar jag den här vidare till...
Annika, Jonas, Johanna, Åse och Maja

Jag vann!

Hihi, jag hade en hiskelig tur i en bloggtävling hos Alina, jag vann nämligen! Priset? Ett armbandsur, man fick själv välja det man gillade bäst! Jag valde ett med tv:s gamla testbild, har varit förtjust i den klockan ända sedan jag såg den för första gången! Så nu väntar jag på att få hem den!

Kika in till Alina ni också, hon verkar var en trevlig tjej som bjuder på sig själv!


Jag vann denna coola klocka hos Alina!

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.