Det är idioterna som ska bort, inte vi mer normala

Så brann det i Tynnered inatt igen, då. En reaktion på att Tynneredsbröderna åtalas, kanske? Denna gång var det några bilar på Bronsåldersgatan som drabbades, ännu några familjer som kommer att måsta bråka med försäkringsbolag för att få ut åtminstone en del av bilens värde, familjer som nu kanske står utan bilbarnstol till sitt barn. Bara för att snorungar anser att deras vänner, som har begått en hel del brott, ska släppas fria. Samtidigt gör sig ännu fler ungdomar skyldiga till brott. Var är föräldrarna? Ska vi, som jag skrivit om tidigare, måsta införa medborgargarde som tar hand om de vandaliserande individerna för att få stopp på dem? Varför ska samhället uppfostra sådana misslyckade individer bara för att föräldrarna inte tar tag i problemet? Föräldrarna har faktiskt ett stort ansvar, de har själva valt att sätta sin avkomma till världen och måste då uppfostra denne till en bra människa. Dessa föräldrar har misslyckats rejält. Visst, man kan misslyckas, men då måste man som förälder själv begära hjälp. Man kan inte bara släppa sina barn vind för våg och förvänta sig att någon (samhället) ska fånga upp dem och ordna allt. Man får faktiskt dra fingrarna ur röven och begära hjälp.

Jag är så less på detta. Bränderna närmar sig oss mer och mer, det känns inte bra. Samtidigt vill jag inte flytta härifrån, jag trivs bra här, det är ett överlag vackert område och allt vi behöver finns nära. Varför ska idioter få tvinga mer normala människor från sitt hem? Det är idioterna som ska bort.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Jag håller helt med dig! Det är inte klokt att bilbränderna inte kan stoppas och de skyldiga gripas. Bor i Backa i ett lugnt villaområde men vi har skiten väldigt när inpå oss. Det är inte vi skötsamma som ska behöva flytta, brottligheten måste bekämpas, nu känns det som vi är svikna av politikerna som inte verkar inse vilka stor problem det är för vanliga människor att leva i en sån här miljö!

2011-05-15 @ 11:46:04
Postat av: CArl

Rösta rätt!!

2011-05-15 @ 14:48:56
Postat av: noname

Fick nu i veckan 800kr p-bot utskrivna av polisen. Tydligen är allt som inte är asfalterat, eller i alla fall grus, "terräng" och den får man inte parkera på i tättbebygt område. Sen kan man ju fråga sig om Fässberg verkligen kan anses vara tätbebyggt. Där gick i alla fall hela dagslönen..... undrar ibland varför man ens bryr sig om att knega. Borde kanske stanna hemma och bränna en bil eller två för skojs skull istället.... men framförallt vill jag konstatera att det är tur att polisen har tid att leka parkeringsvakter i dessa tider! Hur skulle det se ut annars?Nästa gång någon säger att polisen inte har tillräckligt med resurser smäller jag nog av....2011-05-15 @ 14:54:35
Postat av: henrik

asså hallo? idioterna=invandrar ungdomar.....ni lever ju inte i verkligheten. finns bara ett sätt att stoppa skiten på! STOPPA INVANDRINGENLÄNGE LEVE SVERIGE DEMOKRATERNA

2011-05-15 @ 15:00:14
Postat av: Sebastian

Rösta Svenskt!SD 2014!

2011-05-15 @ 22:35:02
Postat av: diana

Håller med dig. Funderade lite idag över hur många av dem som var och betedde sig illa vid moskén som också roar sig med just bilbränning.

2011-05-21 @ 19:59:38
URL: http://metrobloggen.se/diana
Postat av: arzo

till Henrik! jag är invandrare mn son är invandrare ungdm och han har aldrig gjort någn illa inte jag heller. skyll inte på invandrare. det är du som har probem och är okunnig. hade du varit påläst o lite martare då hade du aldrig sagt så. har inte dina förldrar sagt att det finns bra och dåliga människor överallt? har du inte lärt dig detta å kan jag förstå vf d tänker så lågt. tycker bara synd om rasister som du. alla invandrare är inte dåliga ochalla svenskr är nte perfekt heller. jag tycker att rasister som du ska bort!!!

2011-09-15 @ 13:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.