Idioter i området än en gång

Jag är så less, det finns alldeles för många idioter. Vi har ju vår äckliga pedofilgubbe som cirkulerar i trakten, han var i farten igår och försökte locka med sig en tolvårig pojke från en skola nära oss. Det han lockade med sägs ha varit jordnötter. Pojken hade dock stuckit in till bamba och sagt till, tanterna där hade ringt polis. Tyvärr verkar de inte ha fått tag på äcklet, ryktet förtäljer nämligen att han var i farten idag igen, vid en annan skola.

Men i alla fall, när barnen och jag gick hem från förskolan idag råkade vi också ut för några äckliga idioter. Vi gick i godan ro nedför vår långa backe. Sheena tappade sina maskrosor som hon plockat så jag hjälpte henne att ta upp dem. Bäst vi satt där på marken hörde jag mopedknatter, ropade åt Sydney, som var några meter framför mig och Sheena att gå åt sidan. Precis efter det kommer några idioter på moped körande uppför backen, de styr rakt mot Sheena och ser verkligen ut som att de tänker köra på henne. Jag ryckte undan henne såklart, och gastade något om att ringa polisen. Fick till svar något som jag tolkade som" gör det då, det kommer du att få för". De pratade inte ren svenska så därför är jag inte helt säker på den exakta ordalydelsen.

Nåväl, vi fortsatte hemåt, pratade med vår "polare" i köttaffären och gick och köpte ett par nya skor åt Sheena. Det var riktigt mysigt. Vi fortsatte vår väg och kom till vår gård. Vädret var helt ok så vi stannade ute och lekte en stund. Men självklart kommer mopedidioterna inkörande också där. De kör över gräsmattan och i mitt tycke alldeles för nära barnen. Jag gastade åt dem att inte köra där, barnen blev rädda. Det sket de såklart i, och då jag tyckte stämningen kändes obehaglig så slet jag åt mig ungarna och gick in. Mötte en granne som sa sig veta vem den ena av ligisterna var... Hoppas han pratar med töntens föräldrar så de får veta vad deras avkomma pysslar med. Men jag tror ärligt talat inte att det kommer att hjälpa. Är man så dum i huvudet att man styr en moped rakt emot ett barn som inte ens är tre år gammalt, då ligger man under den IQ-nivå som räknas som normal.

Jag funderar ärligt talat på att skaffa ett basebollträ eller att ta en kraftig gren och köra in i däcket på nästa moped som styrs mot mina barn. Jag är så förbannad.Världens bästa familj!

Jag har världens bästa familj! Barnen gav mig en jättefin receptbok med cupcakes som morsdagspresent, just den jag hade önskat mig! Jag kan dock ana att det är mannen i familjen som har inhandlat den och så, men det är helt förståeligt, barnen har inte så lätt att komma iväg och shoppa. Invigde i alla fall boken och bakade cupcakes med nutellafrosting, såååå gott!

Vem skyddar barnet från de vuxnas idioti?

Vad är det egentligen för människor ger sig ut och snattar och tar med sig sitt lilla barn? Minst en av dessa tre lär vara förälder till det lilla barnet i vars barnvagn de lastade stöldgodset från Coop i Birsta, Sundsvall. Hur ska denne förklara för sitt barn, när han eller hon växer upp, att de tog med sig honom/henne på snatterier? Gör en förälder så? Nej, jag tycker inte det. Visst, man kan ha ont om pengar men samtidigt är det inte vanligt att man måste svälta i Sverige. Det händer, men jag har ärligt talat svårt att tro att dessa tre vuxna och det lilla barnet svalt.

Man kan bara fundera på vad det handlar om för människor, endera är det sådana som har alkohol- och/eller drogproblem eller så är det sådana som blir vanligare och vanligare i vårt land, missanpassade individer som inte kan skilja på mitt eller ditt. Tragiskt är det oavsett, särskilt för bebisen som får en sådan start i livet. Jag menar, gör föräldrarna sådana här saker så lär de också göra andra idiotiska saker. Vem ser till att skydda barnet?

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.