Less less less

Ja, jag är less nu. Och besviken. Och arg. Tänk om man kunde lita på människor. Men nej, det går inte. Skönt att veta i alla fall. Så slipper jag känna så här längre fram igen.

Vår nya säng har kommit!

Ja, nu har vår nya säng kommit! Jonas håller på att borra och fixa fast benen på den och inatt ska vi äntligen få sova i en ny, skön säng! Den gamla var aningen utlegad kan man ju säga...

Tur att chauffören inte körde i diket på vägen hit, vi hade redan slängt ut den gamla sängen... :-D Men en liten tabbe råkade de visst göra när de skulle köra härifrån, de backade in i en taxi som stod på parkeringen utanför... Men men, inte mycket att göra åt! Vi har i alla fall vår nya säng! För mig är det ärligt talat det viktigaste!

Skitungar!

Gah, vad mycket skrot ungarna hade dragit fram idag! En del hjälp fick de nog av sin mormor och morfar... Alltså, jag har absolut ingenting emot att ungarna drar fram saker och leker, det får de mer än gärna... bara de hjälper till att städa efter sig! Men nejdå, det är visst tråkigt att städa, så det överlåter de på mig och Jonas... skitungar!!!VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.