Trött och less

Jag blir så himla trött. När jag tror att en sak kanske ändå kan lösa sig, i alla fall så pass att det fungerar att folk kan prata med varandra utan att bita huvudet av varandra, då uppstår nästa problem. Det känns som att det inte finns någon ände på det hela. Men men, det löser sig väl ändå på något sätt, saker och ting tenderar att göra det. Även om det inte alltid blir som man har tänkt sig.

Nej, jag är less på människor överlag nu, tur att jag har min underbara familj som motvikt till allt strul! ♥

Tävlar lite igen då... :-)

Jag tävlar hos MansonDust om ett par fina skor
från Barnskobutiken!
Tävla du också!

"Hålla säften"

Sheena var rätt stökig idag på morgonen, kom upp tidigt och låg och sparkade och killade mig och Jonas när vi försökte sova. Till slut klev vi upp... Jonas och hon lite före mig... när jag efter en liten stund går upp så hittar jag dem i hennes rum, Sheena ser lika busig ut som vanligt. Vet inte hur det började men efter en stund säger hon flera gånger åt mig och Jonas "Du ska hålla säften!" och asgarvade... skitungen!VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.