Nu pangas det vilt igen

Tur att man inte ska in till stan idag, måste jag säga. En man verkar ha skjutits till döds där idag. Att han är död är ännu inte bekräftat men på GP kan man läsa att återupplivningsförsök har gjorts. Gör man det på en människa som har träffats av 7 skott så känns det som att den människan inte har så stora chanser att klara sig. Självklart hoppas jag att jag har fel där. Expressen skriver att det "Enligt vittnen såg det ut som en ren avrättning". Enligt Aftonbladet ska 5-8 skott ha hörts, vi får hoppas att det denna gång inte kommer in någon stackare som har träffats av en förlupen kula till sjukhuset.

Enligt vittnen på plats ska skytten ha varit maskerad under dådet. Skytten ska också ha slängt sitt vapen i direkt anslutning till brottsplatsen innan han lämnat platsen på moped.

Offret ska vara en man i 35-årsldern, han ska blöda från huvud och bröst. Han hade sällskap vid tillfället, en kvinna som självklart måste vara svårt chockerad för tillfället. Dock får vi hoppas att hon kan lämna ett bra vittnesmål längre fram.

Vad är det för människa som skjuter folk på detta sätt? Har han träffat "rätt" person eller är detta offer ännu en oskyldig människa som drabbats av det grova våldet? Det återstår att se.999:-

I tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum kom vi till final, tyvärr vann vi inte. Det gjorde ett annat rum. Ett rum som i mina ögon mest liknar ett väntrum på en barnmottagning eller liknande. Lite tråkigt val måste jag säga, det fanns andra finalister som var betydligt mer värdiga vinnare. Men juryns beslut är deras, och det är helt ok med mig. Antagligen vill de ha något som de anser håller över tid, och visst, det gör vinnarrummet, men det utmärker sig inte heller. Sedan kan jag tycka att det är fel att de som vann hade ett bidrag till med i final, så de får både första priset och ett sådant pris som vi andra finalister får.

Jag är dock väldigt, väldigt glad över de 999:- vi får på Ikea! Det kommer verkligen till nytta här!

Snart brinner väl våra barns lekplatser också...

GP skriver att ungdomar har synts i närheten av gräsbränderna när de startat... är det de misslyckade individernas nya hobby, elda gräs istället för bilar? Vi kan bara vänta och se, snart brinner väl gräsmattorna där våra barn leker här i Tynnered... De där mindre intelligenta individerna vill bara bräcka varandra, vara värst, då de tror att de får respekt på det sättet. Respekt får de inte från mig i alla fall, jag hyser endast förakt för dem.VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.