Dumma texter...

Jag försöker skriva med det går inte. På onsdag ska vi sätta ihop ett häfte i krusen Litterär gestaltning, ett häfte med de texter vi har skrivit under kursens gång. Eller, inte alla texter förstås, men några favoriter... och det hade väl kunnat vart kul om jag hade känt mig trygg i kursen. Nu gör jag ju inte det, tycker inte att jag har fått någon vidare feedback på inlämnat material, detta har lett till att jag inte lämnat in så mycket som jag borde ha gjort. Och sen är jag inte sådär överdrivet förtjust i alla i kursen heller... att tänka på att alla kommer att få med sig varsitt häfte från kursen, alla deltagare, läraren, rekotorn kommer att få ett... och just det ja, ett ska arkiveras för framtiden... bläh,d et betyder ju att en massa människor kommer att kunna läsa vad jag har skrivit!!! Bläh, bläh, bläh!!! Tänk om de sitter och garvar, de kanske tycker att det är det sämsta de har läst, sätter upp det på kylskåpet i sitt hem för att ha något att skratta åt när de går förbi kylen...
Egentligen vet jag ju att det inte funkar så, alla är ju nojiga över sina egna texter... men att veta det med hjärnan är en sak, att oroa sig med hjärtat en helt annan...
Jaja, det blir väl som det blir, det löser sig alltid på ett eller annat sätt!!!


En massa pluggande...

Nu har jag, tror jag i alla fall, skrivit klart min egen fråga i filosofin. Den om vad som händer med våra tankar oh känslor när vi dör. Nu är det bara resten kvar. Har skrivit en del på Kant-tentan också, men är inte klar. Sen är det Wittgenstein som ska avhandlas, men den tror jag kommer att gå rätt fort. Novellen till litterär gestaltning är påbörjad, kommer nog bli okej, hemtentan till svenskan är påbörjad, där måste jag hålla igen lite så det inte blir för långt. Sen har jag börjat på rapporten till samhällen, jag hoppas att det komemr att bli bra, det kan bli det bara jag hinner med mig. Och så psykologin som jag inte ens har tittat särskilt mycket på. Två veckor på mig... ska nog kunna funka, faktiskt!! Alla hjul är satta i rullning... men gäller att jag inte blir alltför mycket störd! Men godkänt i alla ämnen komemr jag nog att få, antagligen några VG också, och kanske till och med något MVG?! Det skulle göra mig glad!

Har funderat en del på målet med mina studier, finns två vägar jag är intresserad av att gå... får se vilken det blir när det är klart!

Tävling


"Jag är med och tävlar om valfria muddjeans
hos NelloLiMuppsan´s blogg, var med du oxå!
VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.