Tävling hos Agnes!!!


Jag tävlar om ett namnhalsband från Bicone Design.
Delta hos Agnes du också!


Här händer det grejer...

...kanske inte så jättemycket, men stort för mig iaf: jag har blivit ett pluggo!!! Har börjat läsa upp lite betyg, går på nåt som heter Studium, det är det nya KomVux. Läser svenska b, samhällskunskap b, psykologi a, filosofi a, och litterär gestaltning.
I helgen gjorde jag några läxor, de ska inte vara inne förrän nästa vecka, men nu är de klara iaf. Eller, jag har iaf skickat iväg dem till respektive lärare, har de synpunkter så har jag ju chansen att göra nåt åt det för att få bättre betyg. Lite nervöst att skicka iväg dem bara, jag tycker ju inte om att bli bedömd och jämförd med andra... Men men, Jonte läste igenom det jag skrivit och tyckte det var okej, jag hoppas han har rätt.
I svenskan skulle vi leta rätt på en artikel som vi sedan skulle skriva ett referat till. Det var enkelt, jag hittade en artikel om en manlig barnskötare som vart uppsagd från sitt jobb då arbetsgivaren varit inne på hans privata facebooksida och snokat, och där sett att han hade en mössa som det stod PORN STAR på. En idag inte direkt ovanlig mössa, men det ledde till att han fick sparken.
Andra delen av uppgiften bestod i att skriva en betraktelse om artikeln, den skulle vara runt en a4-sida... svårigheten där var att hålla det nere, jag vart ju aningen upprörd av det där, så jag ville skriva mer. Men jag tror det vart rätt bra ändå.
På den litterära gestaltningen fick vi i uppgift att beskriva en plats utan att använda synintryck... spännande uppgift!!! Jag känner mig rätt nöjd... får väl se vad läraren tycker...
Om jag får hyfsade betyg på uppgifterna kommer jag att lägga ut dem här...
I samhälle har vi också fått en uppgift, den ska inte vara klar än på några veckor, så jag har bara börjat fundera på den... Vi ska skriva om en händelse, en person, ett land elelr liknande från året som gått. Jag har nog bestämt mig för vad jag ska skriva om, hoppas det blir bra.
Samma i psykologi, där har vi fått i uppgift att ta en karaktär ur en bok, film, tavla eller liknande som vi sedan ska använda minst två olika psykologiska perspektiv på. Jag funderade på att skriva om Barbamama, men jag har bestämt mig för en annan karaktär... Rolig uppgift iaf! Ska vara inne om några veckor...


Jul på Liseberg 13/12-09

På Lucia var vi på Jul på Liseberg. Det är så himla vackert där med alla ljus... Det var första gången våra föräldrar var där, det var väldigt kul att få ha med dem dit. Liseberg är ju ett av mina absoluta favoritställen, och när det är julpyntat där, då är det nåt rent otroligt vackert!!!


Sydney och morfar hoppas på vinst...
vart ingen denna gång, tyvärrSheena gillar också att besöka
Liseberg när det är julpyntat därTjejerna sitter hos Lisebergskaninen
Sheena är inte överförtjust...Sydney och mormor lånar Lisebergskaninernas fåtölj
VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.