Buzzador

För ett tag sen fick jag ett paket från Buzzador, det innehöll en massa osockrad yoghurtmellis från Nestlé. Smakerna var banan och jordgubb/banan. Jag var lite skeptisk först, då det stod att de inte behövde förvaras i kylskåp, men okej, vi testde. Och ungarna älskade dem!!! Favoriten för de flesta verkar vara banan, men vår Sydney gillar jordgubb/banan bäst säger hon. Hon är egentligen lite för stor för de där yoghurtarna, men vi kan inte bara ge Sheena, Syd vill också smaka, såklart.
Jag gillar väldigt mcyket att de inte innehåller tillsatt socker, det är ändå tillräckligt med socker i frukterna. Allt behöver inte vara så sötsliskigt jämt.

På det stora hela en mycket trevlig kampanj, som vår familj och våra vänner uppskattat!!! Främst barnen då, förstås... Sydney sa förresten "mamma, det smakar lite som glass". Det är ett gott betyg då glass är en favorit för henne!!! *ler*


"Vapenbröder"

Ännu en film om Johan Falk. Denna fick väldigt dåligt betyg i media, men jag tycker inte den var så kass som jag trodde efter att ha läst recensionerna. Den var helt klart underhållande för stunden.

Johan Falk och hans GSI får genom infiltratören "Lisa" veta att sex stycken automatkarbiner ska säljas. När affären håller på att genomföras, med GSI närvarande för att ta dem, så blåses affären av - en ny köpare har meddelat att han vill ha alla tolv automatkarbiner i partiet.
Självklart funderar JF&co på vad automatkarbinerna ska användas till. "Lisa" berättar för dem - en fritagning av en krigsförbrytare...

Betyg: 5/10

"Gruppen för särskilda insatser"

Som jag skrev tidigare så brukar jag vara väldigt skeptiskt inställd till svenska filmer, överlag är de kassa. Men den här var ju rätt bra!!! Johan Falk är tillbaks i Sverige, i Göteborg. Han jobbar för GSI, gruppen för särskilda insatser. Denna grupp jobbar lite inte riktigt lika strikt laglydigt som den "vanliga" polisen, utan de tänjer på gränserna. De har infiltratörer. Johan Falk får överta av infiltratör då dennes hanterare blir ihjälskjuten. Infiltratören ger Johan & co information om ett värdetransportrån...

Helt klart en A-film bland B-filmer, om man säger så. Jag hade noll förväntningar på denna, så jag vart väldigt positivt överraskad.

Betyg: 6/10
VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.