Fega hantverkare

Hahaha, jag har visst skrämt våra högt älskade hantverkare... De två som ränt här förut vågar sig inte hit mer utan har skickat två andra istället. De kom 07:25 imorse, jag öppnade och sa "ni skulle inte vara här förrän 07:30". Aja, de fick komma in och börja, tjejerna lyckades äta sin frukost trots oväsen... sen gick vi upp till dagis, lämnade Sydney. Kom hem, då var det tomt på folk här, sen kom de tillbaks och grejade lite, nu är det tomt här igen, bara deras fula, illaluktande grejer kvar... men de skulle komma och filma ner i rören lite senare för att se att allt ser okej ut, och sätta ihop rören så jag kan diska och så igen... råkade spilla ner lite vatten där förut, hoppas det inte gör nåt... men rören är ju inte ihopkopplade så allt kom ju på golvet i sopskåpet... torkade upp allt. Det var ju inte så mycket vatten, men iaf... Aja, gnäller de så gnäller jag tillbaks, de skulle ju hålla på tre dagar, nu är vi inne på femte veckan... och dålig information har det varit, inget har någonsin varit helt säkert... de har velat och haft sig, sagt saker och sen ändrat sig... men men, nu är väl skiten snart klart hoppas jag!!! Sen ska väl nån rörmokare komma hit och sätta dit ett riktigt rör istället för det provisoriska... och sen kanske vi äntligen kan få lite lugn och ro och slappna av lite!!! All julstädning har ju satts på undantag nu också, eftersom vi inte vetat när de där klåparna skulle komma och stöka till det. Så nu är det en massa att ta itu med innan våra föräldrar kommer ner hit... Ska bli så kul när de kommer, hoppas jag!!! Har ju planerat lite smått och gott...


"Inglourious Basterds"

I lördags såg vi "Inglourious Basterds"... mycket bra film, verkligt underhållande!!! Rolig, spännande och lite annorlunda. En del pang-pang, lite karvarnde i folk och lite annat smått och gott.
Filmen utspelar sig under andra världskriget, en grupp judar som tar ihjäl nazister.
En judisk biografägarinna, en tysk skådespelerska, Hitler, Göring, sammansvärjningar, våld och en massa annat smått och gott.
Tarantino har gjort flera bra filmer, men denna är nog hans bästa i mitt tycke!

Betyg: 9/10


Hantverkarhelveten!!!

I torsdags vid 08:15 kom hantverkarna hit igen, de från Proline. De är nog lite skraja för oss, de kom fyra stycken... Jag var inne i barnens rum, Jonte släppte in dem. De bad att få kolla på vårt kök, och visst det fick de. Jag gick ut i hallen och såg att de gick in med skorna på. Vi hade dammsugit på onsdagen, så jag vart förbannad och fräste åt dem att ta av skorna annars kunde de få dammsuga om.
Iaf, de kollade på köket och kom fram till att de inte behöver göra ett riktigt stambyte, skönt!!! De skulle istället såga av röret så nära golvet som möjligt, sätta dit ett provisoriskt rör, komma en annan dag och utföra fejkstambytet, och sen ännu någon annan dag komma och sätta dit ett riktigt rör. Okej, de sågade av röret och satte dit ett provisoriskt samma dag.
Sen skulle de alltså komma idag och fejkstambyta... men än har de inte dykt upp... Iofs kom det en snubbe i fredags och sa att de kanske måste ta det på tisdagen istället. Jag sa att det inte var okej, men de lär väl ändå dyka upp imorgon, de dumma idioterna. Nu har de alltså förstört en jävla massa dagar för oss, jag menar, jag kan inte ställa mig i duschen t.ex. när Sheena sover, plingar de på då väcker de henne. Sen är det ju så att i alla fall jag går och väntar på att de ska dyka upp, det är inte så jättelätt att fokusera på något när man vet att de kan komma när som helst...
Jag ska i alla fall skriva ihop ett brev till hyresvärden med alla dagar och tider som de vart hit och stört, att de gått in med skorna på och skitat ner, att dagar och tider ändrats hela tiden. Plus att det inte funnits någon från hyresvärdens sida att kontakta om problem med det här, och att jag vart mycket otrevligt bemött när jag var ner till kvarteskontoret här. Deras receptionist var inte alls trevlig, hon borde absolut få gå en charmkurs eller byta jobb till något där hon inte behöver träffa människor.
VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.