Bra dag!

Var som sagt bort till Ninas familj på em. Väldigt trevligt, som alltid!!! Fick en väldans massa grejer som vi kan sälja på Kviberg på söndag, hoppas det kommer mycket folk och att vi får iväg det mesta nu, bara!!! Fick bl.a. två söta små barnfåtöljer, dem behåller vi själva, blir jättebra till en liten myshörna åt tjejerna sen. Bara vi får iordning lekrummet så kommer det bli kanonbra, det här!!!
De fick en grej av oss också, som de kan tänkas behöva någon gång.
Gott fika fick vi där, trevliga samtal, ungarna fick busa lite på ett annat ställe än här hemma... skönt faktiskt.

Ikväll kanske vi ska spela lite mer på mitt älskade Wii, får se... men det blir när småhönorna sover, förstås. Innan är det ingen större idé... förresten är tv:n upptagen för tillfället, Sydney sitter och kollar på "Casper", ni vet, det snälla spöket... hon har blitt helt galen i honom nu.

Ny dag

Vet inte riktigt vad som händer idag... det ösregnar så vi har ingen vidare lust att gå ut... Sydney sitter just nu i soffan  och "läser" en Bamse-tidning, Jonte sitter och läser Mojo, Sheena sitter på golvet och leker och låter som en liten motor, ni vet, "bbbbbbvvvvvrrrrr"... söthöna!!! Själv sitter jag här, var tvungen att kolla att vår käre dator inte gett sig på att hitta på nåt hyss under natten och ta bort alla partitioner eller nåt... *s*

Ska hälsa på Ninas familj på em idag, hoppas det slutat regna till dess. Visst, det är bara tvärs över gatan typ, men som det regnar idag lär man ju bli dyblöt bara man tittar ut genom fönstret... :-S Ska iaf bli kul att träffa Nina & co, de är härliga människor!!!

Guitar Hero

Hihi, Jonte spelar Guitar Hero på vårt Wii nu, han verkar ha kul!!! Jag spelade lite också, testade att spela bas, det var rätt kul. Jag är dock kass på det där spelet, mina händer räcker inte riktigt till känns det som. Men det gör inte så mycket.
Är lite sugen på att skaffa mikrofon till också... inte för att jag kan sjunga, men jag tycker ju att det är kul att skråla... måste dock kolla upp vilka spel man får med mikrofon till, tycker det är lika bäst att köpa med spel och allt, då får man ju lite mer för pengarna känns det som.
Iaf, en del bra låtar på det spelet Jonte spelar nu, "Hotel California", "Band on the Run" (som jag brukar skojas lite med och sjunga "Bend over now", "Sweet Home Alabama"... visst, lite uttjatade låtar kanske, men ack så bra, man blir ju alldeles nostalgisk!!!VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.