Spindel

Jag har ju varit extremt rädd för spindlar i många år. Men, hösten 2007 tog jag tag i detta och gick i spindelterapi. Alltså KBT på psykologiska institutet, det är studenter på näst sista eller sista året som får praktisera med att hjälpa människor med specifika fobier för att bota eller åtminstone mildra dessa. Jag gick hos en mycket trevlig tjej som hjälpte mig rätt bra, numera kan jag acceptera att spindlar finns, jag kan sätta mig på en bänk ute utan att hysteriskt kontrollera så det inte finns någon spindel på den.
Jag genomgick denna terapi främst för Sydneys och Sheenas skull, Sheena låg ju då i min mage.
Nu i några dagar har vi haft en mycket ful och äcklig spindel utanför vårt vardagsrumsfönster. Jag har inte vart överdrivet förtjust i den, det kan jag inte säga, men jag har inte tänkt på den varje vaken stund, jag har inte suttit och stirrat mot fönstret för att se om den är där, jag har inte tvingat Jonte att lägga timmar på att få väck den. Visst, han försökte ta väck den en gång, men den gömde sig, sen har han inte försökt mer. Själv vill jag inte försöka, och det tänker jag inte tvinga mig till heller, jag är bara stolt över att jag kan låta den finnas där utan att skrika!!!


Spindeln som bor utanför fönstret i vardagsrummet.
Den är inte vacker, men jag kan acceptera att den finns där.


Sheenas nya kläder

Sheena fick ju en del nya kläder när hon fyllde år, bl.a. ett par jeanstights... Nu har hon invigt dessa tillsammans med en tröja som vi köpte till... så söt!!! Kolla här!!!Sheena i sina nya kläder.
Tightsen är så tajta så varenda litet gosigt knubbveck syns!!!Slagen hjältinna... megatrött innan lunchen...


Lugn helg

Ja, vi hade en lugn helg... på sätt och vis... tog oss inte för något särskilt, men jösses vad ungarna joxade!!! Om inte den ena var arg för något så var den andra ledsen för något. Men favoriten var nog när den Sydney wrestlade ner Sheena, la sig på henne och Sheena skrek, Sydney skrek och Jonte och jag höll på att få krupp!!! Men de kommer överlag rätt bra överens våra tjejer. Bara lite väl busiga ibland.Sheena är nedbrottad......ska hon lyckas ta sig upp igen???Nej, Sydney håller henne nere tills domaren räknat klart!!!
VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Namn: Carola Paro

Mer om mig: Mamma till Sydney och Sheena, gift med en underbar man, student, hästtokig, student, bokmal, ordknarkare, hemmakock, hemmabagare och hobbyfotograf.